fredag 15. juni 2012

Peisestua- så langt.

God fredag alle sammen!

Vi har nå kommet i gang med oppussingen av peisestuen, så tenkte å vise dere hvordan det så ut der før og frem til nå. Vi har fått revnet bort alle gamle lister og karmer, og har begynt å male taket. I tillegg har vi fått målt opp med laser om gulvet er skeivt, noe det er. Kun 1 cm det er snakk om her og der, men vi må legge på en del avrettningsmasse. 
I første omgang så skal vi male ferdig taket, sparkle og pusse igjen alle hull på veggene, så legge avrettningsmasse, male veggene, også til slutt legge på nytt gulv og lister. 

 Slik så det ut når vi var på visning før vi kjøpte huset.Og sånn ser det ut etter at vi har revet ned alle lister, og jeg har kommet i gang med malingen av taket :)
Jeg har jo og gjort klart veldig mye av interiøret, så det skal dere og få en liten smakebit på :)

 Jeg har laget rammer av drivvedpinner, og spraylakert en lysekrone i sjokkrosa! I tillegg har jeg flere stubber jeg har funnet i naturen som skal være i både drivved og hvite, som jeg skal sy sitteputer til :)

 Her er flere av rammene med bilder inni, plus melkespannet jeg vise dere her om dagen :) 


Gjesterommet har blitt en oppbevaringssplass for allt som skal inn i peisestua! Skulle vel egentlig ønske at vi var ferdig i går, men er en del jobb der nede, og jeg har fått streng beskjed av vinkelmannen om at vi ikke skal forhaste oss! *Smiiiiil* 
I løpet av sommeren regner jeg med at vi er ferdig med alt, så gleder meg til "rommet mitt" blir ferdig. 
Velkommen til Asia!

Nå skal jeg snart møte min mor på en sen lunsj, så ønsker dere alle en flott fredags kveld!


16 kommentarer:

 1. Det kommer til å bli sååå fint :)

  SvarSlett
 2. Sykt kule rammer! Lyst til å dele hvor dere finner all drivveden? Jeg er på jakt, da det passer perfekt hjemme hos oss :)

  Lyst til å gå en tur snart?

  kristine

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) ja, selvfølgelig! Vi finner de på Bingfoss på Sørumsand:-) kan godt dra sammen å finne til deg hvis du vil?
   Blir gladelig med på en gåtur en dag til uken, hvis det er opphold :-)

   Klem klem

   Slett