mandag 20. august 2012

Tapetveggen = "BORTE"

Hei hei alle sammen!

Forrige uke ble jeg ferdig med mitt mini-prosjekt i spisestuen. Jeg var så lei disse tapetveggene, og ingen nye hvite vegger som jeg har ønsket meg lenge hadde heller ikke kommet opp. Stua er vel det rommet som er minst prioritert når det gjeller opppussing her i huset. Så fruen i vinkelveien tok saken i egne hender. 
Jeg fant frem maling og malekosten, og endte med å male meg i hjel ettersom at det var tekstiltapet jeg skulle male. Den lille veggen på ca 3-4 meter tok hele 2,5 liter med maling(!). 

Slik så det ut før i spisestuen: 

 I og for seg greit, men gud så lei jeg ble! 

Slik ser det ut nå:

 Elsker at det endelig er en lys vegg der, så slipper jeg å bli deprimert til vinteren når det er så mørkt ute. Har og endelig fått tak i den perfekte lampen til sjenken. Den kjøpte jeg for et par uker siden på Åhlens :) 

I morgen reiser jeg til Frankrike med sår hals og et tett hode, så håper litt sol og varme hjelper på kroppen! 

Ha en fin uke alle sammen!


12 kommentarer:

 1. Det ble myyyye finere !!!
  kul lampe. God tur :)

  SvarSlett
 2. Fint med tapeten også, men enig, en kan bli fort lei av tapet. Knallfint nå!
  Ønsker deg en fin lørdagskveld
  Sitter og redigerer litt nå og lytter til julemusikk mens barna leker litt
  Klem Tonje

  SvarSlett