søndag 7. oktober 2012

Bildevegg

Hei hei alle sammen!

Helgen har bare flydd av gårde denne gangen. I går kveld hadde vi middagsgjester, og i kveld får vi noen på besøk, så tiden er knapp. Noen ganger skulle jeg vel ønske at døgnet hadde hatt noen fler timer! På fredag kveld ble jeg ferdig med min bildevegg som er i spisestua. 
Jeg har vært på loppis og kjøpt flere rammer i både messing og gull, som jeg har spraylakkert i svart :)


De som kjenner meg vet jo at mine ikoner er disse to flotte damene, Marilyn Monroe og Audrey Hephburn, så de fortjente en hel vegg i spisestuen :)


15 kommentarer:

  1. så flott veggen ble,tøft med de bildene! godt å se at svart fortsatt blir brukt i hjem ;) jeg bruker det her også! men en god blanding sort og hvitt nå da ;) før var det bare sort,nå er det en fin blanding!

    SvarSlett