tirsdag 2. oktober 2012

Forandring fryder

Hei hei alle sammen!

For en tid tilbake var jeg så heldig å få en gammel retro stol fra foreldrene til Renate. Puten som var i stolen var av typen oransje og svart blomstrete mønster. Og med andre ord, den typen retro som aldri kommer inn i mitt hjem. På den tiden tenkte jeg ikke noe over å ta et "før-bilde" ettersom at jeg ikke blogget noe særlig. Jeg tok det stoffet jeg hadde tilgjengelig, og dermed ble det rosa fløyel. Etter en måned med det ble jeg lei, og har i dag trukket den om på nytt :)

FØR:

 Det ble heller ikke så bra trukket om, så passet fint at jeg fikk dette innfallet i kveld. 
I tillegg har jeg fått malt noen stubber til Buddha-hjørnet mitt :)

Etter:
Det ble så mye bedre med hvitt stoff. Følte stolen kom bedre frem :)

Nå er det snart middags-tid! Ha en flott kveld videre alle sammen!


9 kommentarer:

 1. Så fint det ble! Helt enig, stolen kom mye bedre frem nå :)

  Vi driver å ringer om hverandre i dag:P
  Den ligger på ladning på rommet ;)

  Klem Renate

  SvarSlett
 2. Hei:) så fin forandring, moro å arve slike møbler:):)de er så nydelige de stubbene dine, drømmer om et par sånne:):)

  ps!! veldig hyggelig at du er med på giveawayen min:)

  Klem Kine:)

  SvarSlett