tirsdag 30. oktober 2012

Plumbo!

Hei hei alle sammen!

Tenkte å fortelle dere litt om Plumbo, vårt nyeste familiemedlem :) 

Etter at Figaro døde i juni, ble savnet alt for stort. Det ble et stort tomrom i huset her, og en dyster stemning. Vi ble enige om at vi skulle få oss en ny katt. Ikke for å erstatte Figaro, men for å erstatte savnet etter den gleden av å ha en firbent i hus. 

Ca en måned etter Figaro døde, dro vi for å hente en ny pusekatt. Han fikk navnet Plumbo. Men lyder og under kallenavnene "klumpen", "turbo" og "bølla".  Disse bildene ble tatt de første dagene han hadde flyttet inn. Så liten og søt! 

I starten var det mye dårlig samvittighet ovenfor Figaro, men ettersom at Plumbo ikke finnes lik på noen som helst måte, forsvant denne følelsen fort- og vi kommer alltid til å huske Figaro for den han var. 

Plumbo dukker stadig opp i bildene mine på Instagram, da han er en stor del av vår hverdag. 
Han er snart 6 måneder gammel og har virkelig vokst siden vi fikk han. Han er og en skikkelig mammadalt, og skal hele tiden ligge på brystet mitt når jeg ligger på sofaen. 

Han er og en skikkelig snåling, som liker vann og drikker brus hvis han får tak i det. *LER*

Nå må jeg opp og gå en runde så ikke ryggen stivner igjen. Har dessverre fått isjias-symptomer, som jeg håper går over i løpet av uken- hvis ikke så har jeg fått isjias, og det passer meg litt dårlig!

Så jeg og Plumbo ønsker dere alle en flott dag videre!

15 kommentarer:

 1. Så søt

  Masse god bedring til deg. Isjias høres helt forferdelig ut. Håper du kommer deg så fort som mulig.

  Jeg trodde jeg var følger her hos deg jeg, var veldig sikker på det, men,men, fikk i alle fall lagt meg til i dag:)

  Gleder meg til å hilse på deg på lørdag på førjulskos på Landstil.
  Klem Tonje

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :)

   Så koselig, alltid hyggelig med nye følgere ;-)
   Takk i like måte, det blir artig å møte menneske bak bloggene :):)

   Klem klem

   Slett
 2. så søt han er :)

  SvarSlett
 3. Most of the time when it comes too dressing babies, people aare always
  talking about little girl’s clthes and how cut and adorable they
  are. People's Choice Awards 2013: Taylor Swift looks sophisticated in a white Ralph Laurn dress.

  Councillor Silver described the winning costume as "very unusual".


  my homepage - https://www.facebook.com/amnisafashionshop

  SvarSlett