Om meg

Hei hei!

Takk for at du tok turen innom vinkelveien. I vinkelveien bor personen bak bloggen sammen med sin kjære og to små katter. Vi kjøpte huset høsten 2010, og har skapt dette til vårt drømmehjem. I vinkelveien vil du finne mye interiør og hobbysysling, da jeg er en veldig interiørglad sjel som liker å utforske min kreativitet.


I tillegg til interiør og hobby, så er jeg svært opptatt av foto og matlaging. Januar 2012 la jeg om livsstilen min helt, da jeg hadde en BMI på 36, som er grad to innenfor fedme. Etter mye problemer med vekten i alle år, kom jeg til vendepunktet i mitt liv. Jeg ville ha en helt ny start, og lære å lage god mat. Jeg meldte meg inn i vektklubben, og startet med å følge en del oppskrifter der. Etterhvert ble jeg kjent med råvarene og begynte å lage masse sunn og god mat. Videre har jeg begynt å bakte kaker og lignende på en sunn måte. 
Jeg vil nå, etter seks måneder, påstå å si at man faktisk kan spise sunt og godt samtidig. Det er noe jeg ikke mente før jeg startet for å si det sånn :)


Håper du vil trives, og kanskje legge igjen et spor fra deg :-)

10 kommentarer: